Nisan 18th, 2017

2017/18 Farabi Giden Öğrenci Sonuçları 1. Listesi İçin Tıklayınız.

2017/2018 Akademik yılı Farabi giden öğrenci sonuçları ilgili üniversitelerin sonuçları açıklamasıyla birlikte sitemizde güncel olarak duyurulacaktır.

Aşağıda ki listede ismi geçen KABUL edilen öğrenciler için 24 Nisan 2017 tarihinde saat 14:30‘da Farabi Değişim Programı Koordinasyon Ofisinde bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Toplantıya katılım zorunludur. İmza karşılığında belgelenecektir.  Toplantıya katılamayacak öğrencilerin mazeretlerini Farabi ofisine bildirmeleri gerekmektedir.

Gidecek olan öğrencilerimizin yapması gereken işlemler aşağıda yer almaktadır. Öğrenciler gerekli evrakları bilgilendirme toplantısına katıldıktan sonra hazırlayabilirler.

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

1- Öğrenim Protokolü tıklayınız Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek,  ilgili bölüm koordinatörü hocanızla birlikte 4 güz dönemi 4  bahar dönemi toplamda 8 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurarak Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.

2- Öğrenci Başvuru Formu tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup, 2 nüsha çıktısını alıp ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatıldıktan sonra  Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.)

3- Çalışma Bildirim Dilekçesi tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.)

4 – Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısı alınarak Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.)

Not: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız Vakıf Bankası olmak zorundadır. Başka banka hesap numarası ve IBAN numarası bildiren öğrencilerin burs ödemesi kesinlikle yapılmayacaktır.

5 – Öğrenci Beyannamesi tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup çıktısı alınarak Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.)

Öğrenciler Belgeleri Belge Doldurma Kılavuzundan yardım alarak hazırlayabilirler.

Evrakların hazırlanarak teslim edileceği son tarih 09 Mayıs 2017′dir.