Eylül 15th, 2017

11.09.2017 tarihli duyuruda öğrencilerimizin ders kayıtlarını boş bir şekilde yapmaları belirtilmişti. Fakat Üniversitemiz yeni öğrenci bilgi sistemine geçiş yaptığından dolayı yeni sistem boş ders ile kayıt yapmaya izin vermemektedir. 2017-2018 Farabi değişim programı kapsamında giden öğrencilerimizin ders kayıt işlemlerinde Üniversitemizden 2017-2018 güz döneminde almaları gereken dersleri yeni öğrenci bilgi sisteminden seçip 18-22 Eylül tarihleri aralığında  seçilen dersleri danışmanlarına onaylatmaları gerekmektedir.

Harç ödeyen öğrencilerimiz harçları ilgili tarihlerde Cumhuriyet Üniversitesi hesabına yatıracaklardır.

Öğrencilerin gidecekleri Üniversitedeki ders kayıt işlemleri için ilgili Üniversite Farabi Ofisleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.