Mayıs 29th, 2018

Üniversitemizde öğrenim gören ve 2018/2019 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversitelere kabul edilerek,  değişime katılmaya hak kazanan Farabi programı öğrencilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Üniversitemiz Farabi Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Serkan BULDUR, Farabi Birim sorumlusu Ayşe CERAN ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda öğrencilere değişim sürecinde sahip oldukları haklar ve yükümlülükleri ile ilgili bilgilendirici bir sunum yapıldı. Toplantı sunumun ardından gerçekleştirilen soru-cevap bölümü ile tamamlandı. Toplantı sonunda Farabi programı öğrencilerine hediyeleri verildi.

Farabi Bilgilendirme Toplantısı Sunumu İçin Tıklayınız