Ağustos 17th, 2018

Giden Öğrenci

2018-2019 Farabi değişim programı kapsamında değişime katılan üniversitemiz öğrencileri ders kayıtlarını akademik takvimde belirtilen tarihler içerisinde yaparak  danışmanlarına onaylatmaları gerekmektedir.

Harç ödeyen öğrencilerimiz harçlarını ilgili tarihlerde Cumhuriyet Üniversitesi hesabına yatıracaklardır

Öğrencilerin gidecekleri Üniversitedeki ders kayıt işlemleri için ilgili Üniversite Farabi Ofisleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Gittikleri üniversitede kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerin ders kayıt fişlerini farabi@cumhuriyet.edu.tr adresine taratarak mail atmaları gerekmektedir.

Ders kayıt fişlerini yollamayan öğrencilerin bursları yatırılmayacaktır.

Gelen Öğrenci

2018-2019 Farabi değişim programı kapsamında üniversitemiz gelecek olan öğrencilerin kayıtlarını akademik takvimde belirtilen ders kayıt döneminde değil , ders başlama dönemi tarihleri içerisinde yapılacaktır.

Öğrencilerin kayıt yaptırmadan önce farabi ofisine gelerek belge almaları gerekmektedir.