Nisan 29th, 2019

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

1- Öğrenim Protokolü tıklayınız Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek,  ilgili bölüm koordinatörü hocanızla birlikte 4 güz dönemi 4  bahar dönemi toplamda 8 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurarak Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.

2- Öğrenci Başvuru Formu tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup, 2 nüsha çıktısını alıp ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatıldıktan sonra  Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.)

3- Çalışma Bildirim Dilekçesi tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.)

4 – Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi tıklayınız (Bilgisayar ortamında doldurulup 2 nüsha çıktısı alınarak Farabi ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.)

Not: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız Vakıf Bankası olmak zorundadır. hesabın size ait olduğuna dair banka dekontu teslim etmeniz gerekmektedir.Başka banka hesap numarası ve IBAN numarası bildiren öğrencilerin burs ödemesi kesinlikle yapılmayacaktır.

5 – Öğrenci Beyannamesi tıklayınız(Çıktısı alındıktan sonra imza atılarak teslim edilecek.)

Öğrenciler Belgeleri Belge Doldurma Kılavuzundan yardım alarak hazırlayabilirler.

Evrakların hazırlanarak teslim edileceği son tarih 09 Mayıs 2019′dir.