Eylül 9th, 2019

Giden Öğrenci

2019-2020 Farabi değişim programı kapsamında değişime katılan üniversitemiz öğrencileri gittikleri üniversitede ders kayıtlarını akademik takvimde belirtilen tarihler içerisinde yaparak  danışmanlarına onaylatmaları gerekmektedir.

Harç ödeyen öğrencilerimiz harçlarını ilgili tarihlerde Cumhuriyet Üniversitesi hesabına yatıracaklardır.

Öğrencilerin gidecekleri Üniversitedeki ders kayıt işlemleri için ilgili Üniversitenin Farabi Ofisleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Gittikleri üniversitede kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilerin ders kayıt fişlerini ve öğrenci belgelerini farabi@cumhuriyet.edu.tr adresine taratarak mail atmaları gerekmektedir.

Ders kayıt fişlerini yollamayan öğrencilerin bursları yatırılmayacaktır.

Gelen Öğrenci

2019-2020 Farabi değişim programı kapsamında üniversitemiz gelecek olan öğrencilerin kayıtlarını akademik takvimde belirtilen ders kayıt döneminde değil , ders başlama dönemi tarihleri içerisinde yapılacaktır.

Öğrencilerin kayıtları Uluslararası Öğrenci Ofisi Farabi Kurum Koordinatörlüğünde yapılacaktır.